fbpx

TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE GARTNER
– når dine kundeprojekter skal stå knivskarpt

 

Hos sandoggrus.dk gør vi en dyd ud af at levere produkter af højeste og bedste kvalitet, som er tilpasset den professionelle gartner, der ønsker at skabe flotte haver til sine kunder – store som små.

Hver eneste have og kunde er unik, og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne levere præcis det kunden ønsker og har behov for. Vi hjælper dig med dine kommende have-, terrasse og sti-projekter, og er leveringsdygtige i alt fra blå flint i alle størrelser, sønødder til søsten og meget mere.

Kvalitetsprodukter til gartneren

Granit til indkørsler, havebede og stisystemer m.m.

Granit har forskellige størrelser og farvespil – alt afhængig af kundens ønsker, kan vi levere kvalitetsprodukter til dit projekt. Vi har både Ansit 8/16, Hyperit 8/11, Norit 11/66 mm og 16/12 mm. Vi er leveringsdygtige i granit til rabatter, veje med høj belastning, haveanlæg, indkørsler, stier og meget mere.

Sø- og perlesten til haveanlæg og indkørsler

Som virksomhed i Thy ynder vi også at levere sø- og perlesten fra naturen i Thy. Vi har et bredt udvalg af b.la. søærter, sønødder, søsten og søperlesten, i forskellige farver og størrelser, til haveanlæg, indkørsler, bede og langs husmuren. Sø- og perlestenes runde former gør dem yderst dejlige at gå i – især med bare tær om sommeren.

Skræddersyet og fleksibel kundeservice

Sand og grus

Hos sandoggrus.dk forstår vi, at hvert haveprojekt er unikt, og vi er derfor dedikeret til at yde en fleksibel kundeservice, så du finder de bedste materialer, til den rigtige pris og levering, til din specifikke opgave. Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller behov for levering af større mængder – så kontakt os og hør mere.

Sand til alle typer haveprojekter

Uanset om du arbejder på anlægning af stier, opbygning af terrasser, etablering af sandkasser eller har det helt store haveprojekt på tegnebrættet, tilbyder vi et bredt udvalg af sand. Fra fint flisesand til den lidt grovere sandkassesand – vi har lige det du har brug for.

Grus til dræning og dekoration

For gartnere, der forstår vigtigheden af god dræning og æstetisk appel, tilbyder vores sortiment af grus alsidige løsninger. Vælg mellem forskellige kornstørrelser og farver for at opnå den ønskede effekt og sikre optimal dræning i blandt andet bede eller områder med planter.

Støbemix til alt fra kanter til sokler

Med en god blanding af sten og sand, er du med vores udvalg af støbemix garanteret en holdbar løsning i dine projekter. Det eneste du skal gøre, er at blande det op med vand og cement, og så er det klar til brug. Vi tilbyder blandt andet støbemix i 4/9 mm og 8/18 mm.

Fleksibel levering med omtanke

Ved bestilling af vores kvalitetsmaterialer er du sikret en enkel, fleksibel og problemfri levering. Vi bestræber os på dag-til-dag-levering (dog med enkelte undtagelser i ferieperioder). Du er velkommen til enten at tilføje de ønskede produkter i kurven, eller kontakte os direkte, hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment. Vi leverer direkte på den ønskede adresse, og det er også muligt at aftale en bestemt leveringstid. Dine bigbags kan ved forespørgsel leveres med kran eller grab.

Derudover er vi også fleksible i pakningen af vores bigbags, så vi sikrer, at pladsen i lastbilen udnyttes bedst muligt. Det er vores måde at tilstræbe en mere bæredygtig transport samt et bidrag til at udlede mindre CO2 ved levering af dine materialer.

På den måde kan du koncentrere dig om det, du gør bedst – nemlig at servicere kunden og skabe fantastiske resultater i blandt andet haver, indkørsler, på stier mm.

OBS! Kontakt os direkte ved bestilling af større mængder for aftale om levering (evt. med kran eller grab) og pris.

Sand og grus - Bigbag
Sand og grus - Søren

Vi er din rådgivende samarbejdspartner

Vi har gennem flere år specialiseret os i at betjene gartnere med professionelle materialer, som er med til at skabe enestående og kundetilpassede haver. Det sortiment vi tilbyder, er nøje udvalg i forhold til kvalitet, levetid og udseende.

Det betyder meget for os, at du kan levere den helt rigtige løsning til dine kunder præcis når du har brug for det. I ethvert gartnerprojekt er der tidsplaner, som skal overholdes, og det er vigtigt at have en leverandør man kan stole på – og det kan du med sandoggrus.dk.

Vi er engagerede i bæredygtighed og tilbyder miljøvenlige materialer, der respekterer naturen. Vores sand, granit, sten og grus udvindes og behandles med omhu for at minimere vores påvirkning på miljøet. Det betyder, at du som gartner kan være sikker på, at vores produkter lever op til gældende reglementer.

Om du er en professionel gartner eller en entusiastisk amatør, er vores sortiment af sø- og perlesten, grus, støbemix, granit og sand skabt til at opfylde dine og kundernes specifikke behov.

Vælg en fleksibel samarbejdspartner, der leverer materialer fra naturskønne Thy – vælg sandoggrus.dk.

Ligger du inde med spørgsmål? Skriv til os her eller ring på 23 43 40 11

15 + 8 =