fbpx

Bestilling

Bestilling kan kun foretages via webshoppen på www.sandoggrus.dk. Ordren bliver først behandlet, når betalingen er registreret i vores system. Vi ekspederer hvis muligt alle ordrer indenfor 1-5 dage. Er en vare ikke på lager, må der påregnes en længere leveringstid.

Ordrebekræftelse

Umiddelbart efter din bestilling på www.sandoggrus.dk modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen er vores accept af, at der er indgået en aftale om, at vi skal levere varer til dig. Samtidig er den din garanti, for at vi har registreret din ordre. Det er vigtigt, for at kunne modtage ordrebekræftelsen, at den indtastede e-mail adresse er korrekt angivet.

I ordrebekræftelsen findes oplysninger om ordrenummer, betalingsadresse, leveringsadresse, din valg af betalingsmåde, hvilke varer der er bestilt samt den samlede pris.

Kopi af ordrebekræftelsen kan til enhver tid findes på www.sandoggrus.dk/customer/account, hvor du kan logge ind med brugernavn og password, som tildeles ved det første køb i webshoppen.

Oversigt over ordrer

På www.sandoggrus.dk/customer/account/, kan du se en oversigt over din nuværende og tidligere ordrer. Oversigten er beskyttet med brugernavn og password, som tildeles ved det første køb i webshoppen.

Afbestillinger

Afbestillinger skal fremsendes hurtigst muligt, for at undgå at varerne ikke allerede er afsendt. Afbestillinger skal sendes til info@sandoggrus.dk E-mailen skal indeholde ordrenummeret, som fremgår at den tidligere fremsendte ordrebekræftelse.

Forsendelse

Bestillinger afgivet inden kl. 12.00 på hverdage, vil blive ekspederet inden for 3 arbejdsdage. Som oftest vil de blive afsendt samme dag. Vi leverer som standard til Jylland og Fyn, og brofaste øer i tilknytning til disse. Ved levering til Sjælland bør du tage personlig kontakt på tlf. 97 98 53 35 eller e-mail: info@sandoggrus.dk og vi vil efterfølgende finde en leveringspris til dig.

Fortrydelse og fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb, kan du op til 14 dage efter købet, sende varerne retur til:

Østerild Grusværk ApS
Bromøllevej 15
7700 Thisted

Returnering skal altid ske i ubrudt original emballage.

Ved returneringen skal du vedlægge fakturaen eller en kopi af denne. Det er desuden vigtigt, at denne påføres dit konto og registreringsnummer til banken, så vi kan overføre pengene til dig. Når du som forbruger udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale portoen.

Ved modtagelse af returnerede varer, indsættes dine penge på din konto, så snart vi har haft lejlighed til at undersøge varen, dog senest efter 30 dage.

Garanti & Reklamationsret

Iht. gældende lovgivning ydes der 2 års reklamationsret på alle varer i vores webshop. Reklamationsretten dækker for fabrikationsfejl, og den gælder således ikke, hvis defekten skyldes utilsigtet brug.

Du skal selv betale fragten i forbindelse med returneringen til Østerild Grusværk ApS. Hvis reklamationen er berettiget og rettidig, så refunderer vi den af kunden betalte returfragt. Østerild Grusværk ApS. skal betale fragten i forbindelse med fremsendelsen af en ombyttet eller repareret/udbedret vare. Du skal betale fragten i forbindelse med Østerild Grusværk ApS’s returnering af varen til dig, hvis reklamation ikke var berettiget eller rettidig.

Såfremt du mod forventning får behov for at gøre brug af reklamationsretten, bedes du først kontakte os på mail for at aftale det videre forløb.

Salg og forsendelse til udlandet

Alle varer på www.sandoggrus.dk er pålagt dansk moms uanset købers nationale tilhørsforhold. Forsendelse udenfor Danmarks grænser er ikke muligt.

Priser

Alle priser på www.sandoggrus.dk er i danske kroner og inkl. 25 % moms.

Risikoen for varer købt på www.sandoggrus.dk overgår til dig som køber på leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet er ab fabrik.

Sikker betaling med SSL kryptering Betalingssystemet der benyttes på www.sandoggrus.dk er leveret af ePay og er godkendt og certificeret af PBS. Data der sendes i forbindelse med køb foretaget med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine data.

Dine kreditkortoplysninger opbevares ikke. Vi formidler blot kontakten til PBS, som er afgørende for, at vi kan hæve det beløb, som den pågældende ordre udgør.

Betaling med kreditkort

På www.sandoggrus.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort og e-Dankort.

Personlige oplysninger

Ved en bestilling på www.sandoggrus.dk, er der en række oplysninger, du skal oplyse såsom: navn, adresse og e-mail. Disse oplysninger anvendes udelukkende til brug for levering af ordren. Oplysningerne sendes ikke videre til 3. mand. Du risikerer derfor ikke, at vi sælger dine oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordrer til dig.

Personoplysningerne skal registreres og opbevares i 5 år, hvilket er et krav fra bogføringsloven. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Østerild Grusværk ApS. (www.sandoggrus.dk) via e-mail info@sandoggrus.dk.

Disclaimer

Når du handler på www.sandoggrus.dk accepterer du som kunde, samtidig vores samlede betingelser. Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre eller dele heraf, såfremt vi pga. udsolgte varer, udgåede varer, leverandørsvigt mv. ikke kan levere ordren inden for en rimelig tidsfrist.

Ansvarsfraskrivelse

Østerild Grusværk ApS. fraskriver sig ethvert ansvar for: tastefejl i tekster/priser, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, fejlbestillinger, force majeure samt skader ved anvendelse af produkterne.