fbpx

TIL HAVEEJEREN, DER PÅSKØNNER NATUREN
– når haven gerne må ”dufte” af Thy

 

Hvis du er i gang med at anlægge, eller bare forskønne din have, så står sandoggrus.dk klar til at hjælpe dig godt på vej!

Vi sætter en ære i at levere højkvalitetsprodukter til den professionelle haveejer. Uanset om du har en stor eller mindre have, kan vi hjælpe dig videre med dit haveprojekt – vi er leveringsdygtige i alt fra sand, sønødder, søsten til granit, grus og meget mere.

Kvalitetsprodukter til haveejeren

Sø- og perlesten i forskellige størrelser og farver

Hvis du ønsker at tilføre naturskønne sø- eller perlesten til din have, så har vi hos sandoggrus.dk med garanti noget for dig. Med et bredt udvalg af alt fra søperlesten, søsten, søærter og sønødder. Vi har blå lyse eller brune sten i flere forskellige størrelser, der med fordel kan anvendes i bede, din indkørsel eller langs husmuren.

Topdressing muld til den perfekte græsplæne

Ønsker du den jævn græsplæne, er topdressing muld det oplagte valg til udjævning af huller. Sandmuldet er en blanding af kvalitetssand og muldjord, og hentes direkte fra vores grusgrave i Thy. Dette gør, at vi leverer den reneste topdressing muld i 1.000 kg bigbags uden uønskede tungmetaller.

Sand af høj kvalitet til sandkasser og fliser

Er du i gang med at lægge en helt ny terrasse, eller ved at bygge den helt store sandkasse til børn eller børnebørn, så kan vi hjælpe med sand af flere forskellige typer. Om du skal bruge lyst sandkassesand eller strandsand har vi det du har brug for. Vores materialer er fra egne grusgrave i Thy.

Dekorativ grus til haven

Grus kan være en god og anvendelig metode til at dække arealer, hvor der ikke ønskes græs eller andre former for planter. Du kan vælge mellem forskellige kornstørrelser og farver på det grus vi tilbyder – og så kan det med fordel også bruges til dræning i blandt andet bede eller områder med planter.

Støbemix til kanter og sokler

Skal du bygge noget i haven, er det en god ide at bruge en solid støbemix for at sikre holdbare projekter. Hos sandoggrus.dk tilbyder vi en god blanding af sten og sand som du bare skal blande op med vand og cement – og så er det klar til brug. Vi tilbyder støbemix i 1.000 kg bigbags, hvilket svarer til omkring 8 trillebøre fulde.

Flerfarvet granit til havebede

Hos sangoggrus.dk tilbyder vi flere forskellige typer af granit – så alt efter, hvilke ønsker og tanker du har om størrelsen og farvespillet til dit haveprojekt, kan vi med garanti levere granit af højeste kvalitet. Vi er leveringsdygtige i granit, både til områder med høj belastning og til mindre havestier.

Hurtig levering og fleksibel kundeservice med hensyn til miljøet

Hos sandoggrus.dk er du garanteret en enkel, fleksibel og problemfri levering – vi bestræber os på dag-til-dag-levering (dog med enkelte undtagelser i ferieperioder). Du kan vælge enten at tilføje de ønskede produkter i kurven, eller kontakte os direkte, hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment og leveringsmuligheder. Vi leverer direkte på din adresse, og kan gøres med krab eller grab. Det er altid muligt at ringe til en snak om en ønsket leveringstid eller bestilling af større mængder.

Vi sørger for en fleksibel pakning af de bigbags vi sender afsted. På den måde sikrer vi, at pladsen i lastbilen udnyttes, og derved yder vi en mere bæredygtig transport. Det er vores bidrag til at udlede mindre CO2 ved levering af dine materialer.

Vi gør alt dette, så du kan koncentrere dig 100% dit haveprojekt.

Hvert haveprojekt er unikt, og hos sandoggrus.dk er vi dedikeret til at yde en fleksibel kundeservice. På den måde finder vi frem til de materialer, der passer til dit projekt – og selvfølgelig til den rigtige pris og levering. Har du spørgsmål, brug for rådgivning, kan du altid kontakte os og høre mere.

Sand og grus - Bigbag
Sand og grus - Søren

Vi er din fleksible leverandør til haven

Vi har gennem flere år leveret materialer af høj kvalitet til haveejere, primært i Thy. Vi tilbyder et sortiment, som er nøje udvalgt i forhold til både levetid, udseende og kvalitet – alt sammen som gør det muligt for dig som haveejer at købe lige præcis det du har brug for.

Det betyder meget for os, at du får lige den løsning du ønsker, og når du har brug for det. I ethvert haveprojekt har du med garanti lagt en tidsplan, som du gerne vil følge bedst muligt – og derfor er det vigtigt at finde en leverandør som sandoggrus.dk, som du kan regne med leverer til tiden.

Vi er samtidig engagerede i bæredygtighed og tilbyder miljøvenlige materialer til dit haveprojekt, der respekterer naturen. Det sand, granit, sten og grus vi udvinder, behandles med omhu for at kunne minimere vores påvirkning på miljøet. For dig som haveejer betyder det at du kan være sikker på, at vores produkter lever op til gældende reglementer.

Vores sortiment af søsten, perlesten, grus, støbemix, granit og sand kan anvendes uanset størrelsen på din have. Vi står klart til at levere naturprodukter til store som mindre haver.

Ved at vælge sandoggrus.dk til at levere dine havematerialer, får er du til hver en tid garanteret materialer fra naturskønne Thy.

Ligger du inde med spørgsmål? Skriv til os her eller ring på 23 43 40 11

6 + 4 =